Matlagningskurs - En kock i vit uniform fyller noggrant en form med en blå spritspåse på ett ljust köksbänk, fokuserad på att skapa en detaljerad maträtt.

Addera > Matlagningskurs med middag

Matlagningskurs med gemensam middag på Sävargården under ledning av köksmästare Per Boman. Perfekt avslut på dagen för hårt arbetande hjärnor – här får ni jobba med händer och använda fler sinnen.

Hos vår systerverksamhet, anrika Sävargården, har ni möjlighet att göra något trevligt tillsammans som kittlar sinnen och kreativitet. Köksmästare Per Boman tar er igenom en inspirerande kväll där ni tillsammans tillreder er gemensamma 3-rättersmiddag under trevliga former, med ett restaurangkök och middagssittning i herrgårdsmiljö till ert förfogande.

Matlagningskurs med 3-rätters middag

Minimum antal – 8 personer (max antal 50 personer). Matlagningskurs och middag ca 4 tim.

Lägg till dryckespaket och/eller anpassa dryck utifrån egna önskemål.

Kontakta oss på P5 för mer information så kikar vi på datum och förutsättningar tillsammans. Det går också fint att kontakta Sävargården direkt – glöm inte att informera om er bokning hos P5, så hjälps vi åt att sy ihop det praktiska för er på bästa sätt.


Prisexempel exkl. moms, frånpris minimum antal personer samt basutbud. Kontakta oss gärna för mer information och offert utifrån just era önskemål.