Det här är P5

På P5 vill vi erbjuda bästa möjliga förutsättningar för möten och konferenser. Hela konceptet med arkitektur, design, teknik, mat och värdskap är därför utformat utifrån erfarenhet och vetenskapliga tips kring hur man möts på bästa sätt. Från det att man kliver in i lokalerna tills sista punkten på dagordningen bockats av.

Varmt välkommen till P5 i centrala Umeå – en upplevelse i sig.

Våra mötesrum

Ändamålsenliga lokaler, mitt i hjärtat av Umeå, med dagsljus och utsikt över älven eller staden. Åtta bokningsbara mötesrum, en större evenemangsyta och takterrass kan kombineras beroende på syfte och antal deltagare. Vi har anpassat möbleringen i våra lokaler efter rådande restriktioner, bekvämt och tryggt.

Här kan du läsa mer om de bokningsbara rummen.

Anpassad meny

På P5 serverar vi mat, dryck och fika som bidrar till att göra ditt möte än mer effektivt. Menyerna är komponerade för att optimera energinivåerna under en hel dag. Vi jobbar uteslutande med riktigt bra råvaror som vi gärna handlar lokalt och ekologiskt. Resultatet är god och näringsriktig mat som också känns bra i kroppen.

Teknik på plats

För att effektivisera och förenkla mötet ytterligare erbjuder vi den senaste tekniken. Varje mötesrum är utrustat med en 70- eller 84-tums pekskärm (Smartboard) där fem enheter (Mac, iPhone, PC) kan kopplas mot Smartboarden samtidigt. Om så behövs fungerar den även som en whiteboard-tavla som själv kan spara bilderna, så att du slipper. Du kan även använda väggarna som whiteboard-tavla. Vi har 200Mbit bredband och videokonferensmöjligheter.

Optimalt läge

Placeringen av P5, mitt i Väven i hjärtat av centrala Umeå, gör att du har det mesta under ett tak. Två hotell, caféer, filmsalar, bageri, stadsbibliotek, teater, restaurang, bar, delikatessaffär, konsthallar och mycket mer. Med andra ord optimala förutsättningar för inspirerande upplevelser även utanför mötesrummet.

För att se mer om dina boendemöjligheter kika in på U&Me eller Stora Hotellet. På vaven.se kan du läsa mer om hela kvarteret.

Kontakta oss på P5 så paketerar vi gärna både upplevelser och logi till ett förmånligt pris.

Boka klokt

Förutom att hjälpa dig som bokare att anordna ditt event, möte och konferens på ett effektivt, roligt och hållbart sätt, arbetar vi också aktivt med vår egen påverkan. Här hittar du mer om vårt hållbarhetsarbete.